Βόλφσμπουργκ - Ντέσνα 2-0: Πρόκριση με... άγχος και τώρα ΑΕΚ! (vid)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Ντέσνα 2-0: Πρόκριση με... άγχος και τώρα ΑΕΚ! (vid)

bet365

H Βόλφσμπουργκ επικράτησε δύσκολα 2-0 εντός έδρας της Ντέσνα και βρέθηκε στα Play off του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

H Bόλφσμπουργκ αν και τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Ντέσνα, κατάφερε να επικρατήσει 2-0 εντός έδρας και να βρεθεί στα Play off του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Ουκρανοί στην παρθενική τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν απειλητικοί, άλλα δεν είχαν την ουσία να κάνουν την υπέρβαση.

Με 4-2-3-1 παρουσιάστηκε η Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Ντέσνα. Κάτω από τα δοκάρια ο Καστέελς, στην άμυνα οι Στέφεν, Λακρουά, Γκιβαλογκίκ, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, και Αρνολντ τα δυο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μαρμούς, Μεχμέντι και Ζοάο Βίκτορ πίσω από τον Βέγχορστ.

Η Ντέσνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κυκλοφορούσε καλύτερα και στο 6' είχε την πρώτη της ευκαιρία, αλλά ο Τοτοβίτσκι δε βρήκε στόχο απο κοντά. Ωστόσο, στο 16' η Βόλφσμπουργκ στην πρώτη της φάση σκόραρε με προβολή του Γκιλαβογκί έπειτα από προσπάθεια του Στέφεν. Οι «Λύκοι» απέκτησαν τον έλεγχο, πίεσαν, αλλά δεν έβρισκαν χώρους για ένα δεύτερο γκολ. Αντίθετα, η Ντέσνα είχε καλή ευκαιρία στο 26, όμως ο Καλίτβιντσεβ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Καλό σουτ και του Μπουντκίβσκι στο 40', χωρίς όμως αποτέλεσμα για τους Ουκρανούς. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν χώρους και στο 47' είχαν καλή φάση, αλλά ο Καλλιτβίντσεφ νικήθηκε από τον Καστέελς. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ντέσνα ρίσκαρε και το... πλήρωσε στις καθυστερήσεις, με τον Γκίντσεκ να διαμορφώνει το 2-0.

Αυτό είναι το προφίλ της Βόλφσμπουργκ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα