Το πρόγραμμα της ΑΕΚ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν (pic)

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν (pic)

Κώστας Τόπας
Το πρόγραμμα της ΑΕΚ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν (pic)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή για τον αγώνα με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία την Πέμπτη (24/09).

Το πρωί της Τετάρτης (23/09, 10:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Στις 17:30 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Γκάλεν στο Κybun Park με τον προπονητή της ομάδας, Πέτερ Τσάιντλερ και τον Λούκας Γκέρτλερ ενώ μισή ώρα θα γίνει και η προπόνηση της ελβετικής ομάδας.

Στις 19:30 στην αίθουσα «Salon Sturm» στο Κybun Park, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Αντρέ Σιμόες θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης και στις 20:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στο Κybun Park, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την Πέμπτη (24/09) θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στις 21:30 (CosmoteTV) και την Παρασκευή (25/09) η αποστολή θα επιστρέψει, από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στη χώρα μας και στην Αθήνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (ώρες Ελλάδος) Τετάρτη 23/9 10.00: Αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ με πτήση...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα