ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για Σεντ Γκάλεν (pic)

ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για Σεντ Γκάλεν (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για Σεντ Γκάλεν (pic)

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λίστα για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λάτσι, Σιμάνσκι και οι ανέτοιμοι Ενομπακάρε και Ιατρούδης. Δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι τις παραμονές του αγώνα.

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Τα ονόματα της λίστας για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν την προσεχή Πέμπτη (24/9) έστειλε η ΑΕΚ στην UEFA. Σε αυτήν περιλαμβάνονται συνολικά 31 παίκτες, ενώ υπάρχει ακόμα μια κενή θέση από τη list A που περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές. Άλλωστε η Ένωση έχει δικαίωμα μέχρι την Τετάρτη (23/9) το βράδυ, παραμονές της αναμέτρησης να πραγματοποιήσει μέχρι δύο αλλαγές συνολικά συν μία προσθήκη.

Από τη λίστα απουσιάζει το όνομα του Μπράιτ Ενομπακάρε, τον οποίο ακόμα ο Καρέρα δεν θεωρεί ετοιμοπόλεμο μετά τον τραυματισμό του, όπως και εκείνα των Ζίγκα Λάτσι και Ντάμιαν Σιμάνσκι που είναι τραυματίες, αλλά και του Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος από βδομάδα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Έλντερ Λόπες δηλώθηκε στη λίστα, αν και τιμωρημένος για την αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν, προκειμένου έτσι να εκτίσει την τιμωρία του.

Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο, παρότι δεν είναι έτοιμος, μπήκε στη λίστα καθώς τη δική του θέση, όπως και του Σβάρνα ως club trained δεν μπορεί να πάρει κάποιος άλλος παίκτης.

Αναλυτικά η λίστα την οποία δήλωσε η ΑΕΚ στην UEFA για τον αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα