Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Ένινγκ!

Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Ένινγκ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Ένινγκ!

bet365

Ο αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα σε συνδυασμό και με τις τοποθετήσεις του Μίκαελ Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου μάλλον τον βάζουν σε δύσκολη θέση ως προς την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη!
Προβληματισμός για τον Γερμανό τεχνικό υπάρχει από την εικόνα της ομάδας του Άρη τόσο στους φιλικούς αγώνες όσο και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία, παρά την ανατροπή - νίκη με 3-1.
Πλέον υπάρχει και ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα από το Europa League κυρίως, όμως, μια ομάδα η οποία έδειχνε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Μετά τον αποκλεισμό, ο Γερμανός τεχνικός ουσιαστικά έριξε το μπαλάκι στους παίκτες για την ήττα της ομάδας, στην πραγματικότητα όμως ο ίδιος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Γενικώς οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του.
Επισημαίνεται ότι ο Αρης αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής) το Βόλο εκτός έδρας, στην τρίτη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην τέταρτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα