Άρης: Έκπληξη από Ένινγκ με Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας

Άρης: Έκπληξη από Ένινγκ με Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Έκπληξη από Ένινγκ με Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ επιφύλαξε έκπληξη στο αρχικό σχήμα του Άρη απέναντι στην Κοβαλίβκα (21:00) καθώς θα χρησιμοποιήσει τον Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Γερμανός προπονητής κατέστρωσε το πλάνο του δίνοντας βάση στη δεξιά πλευρά της άμυνας όπου επέλεξε τον Λούκας Σάσα (σ. σ. χρησιμοποιήθηκε σ’ αυτή τη θέση και πέρυσι και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ρόλου) αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου διατήρησε τον Χαβιέρ Ματίγια δίπλα στον Τζέιμς Τζέγκο. Για την ακρίβεια, η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Γκάνεα (αριστερά), Ντάτκοβιτς-Ροζ (στόπερ), Λούκας Σάσα (δεξιά). Θέση βασικού πήρε και ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ η τριάδα στην επίθεση – στη διάθεση 4-2-3-1 των «κίτρινων» - αποτελείται από τους Μπρούνο Γκάμα (αριστερά), Γιάννη Φετφατζίδη (δεξιά) και τον Κριστιάν Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης.

Με διάταξη 5-4-1 θα παραταχθεί η Κόλος Κοβαλίβκα. Ο Βολινέτα είναι στην εστία, οι Νόβακ, Πετρόφ, Χαβράς είναι οι τρεις στόπερ ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Γεμέτα (αριστερά), Ζοζούλια (δεξιά). Ζαντόια και Μπογκντάνοφ είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Άντιουκχ (αριστερά), Σμίρνι (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Λισένκο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα