Άρης: Αναλύει την Κοβαλίβκα και αποφασίζει για την 11αδα

Άρης: Αναλύει την Κοβαλίβκα και αποφασίζει για την 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Αναλύει την Κοβαλίβκα και αποφασίζει για την 11αδα

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάλυσης της Κόλος Κοβαλίβκα και ο Μίκαελ Ένινγκ θα αποφασίσει αναλόγως για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα (17/9) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» έχουν σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για το επίπεδο δυναμικής της ουκρανικής ομάδας. Τσέκαραν τα αγωνιστικά πλεονεκτήματά της, στάθηκαν ιδιαιτέρως στην ικανότητά της στην transition επίθεση, είδαν όμως και τα αδύνατα σημεία της. Αναλόγως, ο Μίκαελ Ένινγκ θα πάρει τις αποφάσεις του για το βασικό σχήμα, έχοντας φυσικά στα χέρια του και την εικόνα του μοναδικού επίσημου αγώνα απέναντι στη Λαμία. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα ούτως ώστε να παρατάξει ομάδα η οποία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Για παράδειγμα, ο Κριστιάν Λόπεθ προβλέπεται να πάρει φανέλα βασικού, ιδιαίτερα μετά την ψυχολογία που του έδωσε το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λαμία.

Η σημαντικότερη απόφαση για τον Γερμανό τεχνικό σχετίζεται ουσιαστικά με δύο θέσεις. Η πρώτη αγορά τον δεξιό οπισθοφύλακα και το ενδεχόμενο επιστροφής του Λίντσεϊ Ροζ και η δεύτερη το αν θα υπάρξει τρίτος κεντρικός χαφ ή θα επιστρέψει σε μια διάταξη με δύο αμυντικούς χαφ. Προς το παρόν, ο 54χρονος τεχνικός δοκιμάζει πράγματα στην προπόνηση, μη έχοντας αποκλείει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης και του Φακούντο Μπερτόγλιο στο αρχικό σχήμα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα