Νέα δεδομένα για το Γουλβς-Ολυμπιακός!

Νέα δεδομένα για το Γουλβς-Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το blog του στο gazzetta τι νεότερο «παίζει» με τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ξέραμε ότι ο ανεπίσημος σχεδιασμός της ΟΥΕΦΑ για τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ έδινε ημερομηνία την Πέμπτη 6η Αυγούστου. Πλέον όμως τα πράγματα αλλάζουν!

Οι πληροφορίες μας από την Ελβετία είναι συγκεκριμένες. Και αναφέρουν ότι στην ΟΥΕΦΑ βλέπουν πια ως πιθανότερη ημερομηνία της διεξαγωγής των ρεβάνς, άρα και του Γουλβς-Ολυμπιακός, το νωρίτερο στο τριήμερο από Πέμπτη έως Σάββατο 13 με 15 Αυγούστου! Δηλαδή μία εβδομάδα, ίσως και παραπάνω, αργότερο.

Ο λόγος; Καθυστερεί να ξεκινήσει το αγγλικό πρωτάθλημα κι αυτόματα πάνε πίσω κι οι ημερομηνίες έναρξης των Κυπέλλων Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Σίτι, Γιουνάϊτεντ, Τσέλσι, και φυσικά η Γουλβς.

Θα συμπιεστούν βέβαια κατ΄ αυτό τον τρόπο…αφόρητα τα παιχνίδια της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης, αλλά στην ΟΥΕΦΑ φαίνεται να το έχουν πάρει απόφαση ότι πρώτα πρέπει να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μετά να παιχτούν τα Κύπελλα Ευρώπης.

Παράλληλα, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάνε λογικά πίσω και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, στα οποία λογικά ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί και θα ξεκινήσει από την γ΄ προκριματική φάση, για να πάει στα πλέϊ οφ. Το αρχικό σχέδιο ήταν το πρώτο ματς της γ΄προκριματικής φάσης να γίνει την εβδομάδα από 24 έως 31 Αυγούστου κι η ρεβάνς ένα μήνα αργότερα, γύρω στις 9 με 30 Σεπτέμβρη!

Διότι, για τον Σεπτέμβρη έχουν προγραμματιστεί παιχνίδια Εθνικών ομάδων κι η ΦΙΦΑ δεν θέλει απλά δεκαήμερο όπως συνηθίζεται εδώ και κάποια χρόνια-χρειάζεται τουλάχιστον 15νθήμερο, έτσι ώστε να δώσει η κάθε Εθνική από τρία παιχνίδια! Ο λόγος είναι ότι χάθηκαν οι ημερομηνίες του Ιουνίου και πρέπει να καλυφθούν.

Μπέρδεμα από τα λίγα, ε;
Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1260643472991637506

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.