Αγγλικά ΜΜΕ: «Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί ταπείνωσαν την Άρσεναλ» (pics)

Gazzetta team
Αγγλικά ΜΜΕ: «Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί ταπείνωσαν την Άρσεναλ» (pics)

bet365

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό και τον χρυσό του σκόρερ, Γιουσέφ Ελ-Αραμπί μετά την σπουδαία νίκη-αποκλεισμό της Άρσεναλ (1-2) και κάνει λόγο για ταπείνωση των Κανονιέρηδων του Μικέλ Αρτέτα.

Mirror: «Απόλυτη ταπείνωση!»

Η Mirror ασκεί κριτική στον Αρτέτα για αργό και νωθρό σύνολο, που άφησε χώρο στον Ολυμπιακό να αναπνεύσει, ακόμα και με σύστημα 5-4-1. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η άμυνα της Άρσεναλ «έλιωσε» στην φάση του γκολ του Ελ-Αραμπί, ενώ κάνει λόγο για υπερβολική εστίαση των Κανονιέρηδων στον Ομπαμεγιάνγκ, που δεν μπορούσε μόνος του να δώσει την λύση.

Daily Mail: «Το γκολ του Ελ Αράμπι πέταξε εκτός Europa League την Άρσεναλ»

Η Daily Mail υπογραμμίζει την έλλειψη ποδοσφαιρικής ευφυίας και μέταλλου της Άρσεναλ, η οποία πλήρωσε το γεγονός ότι δεν καθάρισε το ματς μετά τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τονίζει επίσης την εξαιρετική φόρμα του αήττητου Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, που δεν επρόκειτο να πέσει αμαχητί, μετά και την τελευταία του νίκη στο «Emirates» το 2015.

The Sun: «"KO" Ελ Αραμπί στην Άρσεναλ»

Μνεία στο δραματικό φινάλε ασκεί η «Sun», αναδεικνύοντας το γκολ του Ελ-Αραμπί στο τελειωτικό χτύπημα προς τους Κανονιέρηδες.

Guardian: «Ο Ολυμπιακός ράγισε την καρδιά της Άρσεναλ»

Ο «Guardian» εστιάζει στις συνέπειες που θα έχει ο αποκλεισμός για την Άρσεναλ και στο απαραίτητο σερί στην Premier για να κερδίσει ευρωπαϊκή θέση. Τονίζει το «έμφραγμα» του φινάλε με τον Ελ-Αραμπί και φυσικά την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ για ισοφάριση.

Το BBC τόνισε «η Άρσεναλ υποφέρει, δραματικός αποκλεισμός στην παράταση».

Το Goal.com γράφει: «Το γκολ του Ελ Αραμπί και η σοκαριστική χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ έφεραν τη συντριβή των κανονιέρηδων»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα