Ομάρ: «Στα αποδυτήρια υπάρχει μεγάλη πίστη ότι θα προκριθούμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Στα αποδυτήρια υπάρχει μεγάλη πίστη ότι θα προκριθούμε»!

bet365

Ο Νορβηγός διεθνής μπακ του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Άρσεναλ.
Ο Ομάρ επισήμανε για:
Το τι θυμάται από το ματς με την Άρσεναλ στο Emirates με το 2-3: Ήταν μία καλή εμπειρία τότε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι τότε με ωραίο αποτέλεσμα και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε και αύριο Πέμπτη.
Το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: Ναι φυσικά πρέπει να βάλουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Να παίξουμε με ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα και το πνεύμα και την πίστη που έχουμε φέτος. Να παίξουμε με πνεύμα νικητή και χαρακτήρα.
Το κίνητρο με παίκτες που θα βρει απέναντί του όπως ο Ομπαμεγιάνγκ: Προσωπικά έχω πάντα μεγάλο κίνητρο. Προσεγγίσω τον αγώνα με την Άρσεναλ, όπως κάνω πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με τέτοιους παίκτες, όμως το κίνητρο παραμένει πάντα υψηλό. Θέλουμε να αποδώσουμε καλά.
Τα αποδυτήρια και την πίστη για πρόκριση: Ναι ερχόμαστε με θετική σκέψη και με πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αλήθεια πως το πιστεύουμε. Έχουμε έρθει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα