Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Αρσεναλ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Αρσεναλ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ρεβάνς με την Άρσεναλ, τόνισε την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση όλων μετά το «διπλό» στην Τούμπα, αλλά τοποθετήθηκε και για τον Κώστα Φορτούνη κάνοντας λόγο για απουσία από... απόφαση!
Ο Μαρτίνς επισήμανε για:
Το εάν νιώθει πως το Λονδίνο του χρωστάει κάτι από το ματς με την Τότεναμ: Πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ότι θα δείξουμε τον ενθουσιασμό και την θέληση όπως σε όλα τα ματς. Είναι μονόδρομος η νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να προχωρήσουμε. Το πιστεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα τα πετύχουμε.
Τις απουσίες των Σουντανί, Φορτούνη και Σεμέδο: Πράγματι έχουμε τρεις απουσίες αύριο. Οι δύο από ανάγκη και η άλλη από απόφασή μας. Η ομάδα αυτή όμως έχει δείξει πως κάνει τις εκπλήξεις. Όλοι οι παίκτες έχουν αφομοιώσει την ιδέα του παιχνιδιού της ομάδας και θα κάνουν τα πάντα.
Την ψυχολογία μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ: Για εμάς το κίνητρο υπήρχε και υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Παίζει ρόλο ότι ερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη. Νιώθουμε καλά. Νιώθουμε δυνατοί. Ερχόμασταν ήδη καλά προετοιμασμένοι αλλά σίγουρα την ισορροπία της αυτοπεποίθησης βοηθάει η νίκη με τον ΠΑΟΚ.
Τα καλά στοιχεία της Άρσεναλ και τον Φορτούνη: Πράγματι η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την επίθεση. Είναι πολύ δυνατή στην επίθεση και στις μεταβιβάσεις. Εμείς δείξαμε πως για μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Μπορούμε να παίξουμε αντίστοιχα καλά και έχουμε τα πλεονεκτήματά μας. Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλουμε να επαναλάβουμε και θα επαναλάβουμε αύριο. Οι φίλαθλοί μας αξίζουν το καλύτερο. Όλοι μας θα κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα.
Το τι απαιτείται: Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα. Η δίψα χρειάζεται αλλά η θέληση δεν αρκεί. Για αυτό και πολλές ομάδες πληρώνουν τόσα χρήματα για πιο καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε παίκτες με τεχνική, τακτική και ποιότητα. Είμαστε μία οικογένεια. Είναι λίγο απ' όλα. Μόνο η δίψα και η θέληση δεν φτάνει.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα