Στη Βουλιαγμένη θα προπονηθεί η Άρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού

Gazzetta team
Στη Βουλιαγμένη θα προπονηθεί η Άρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Η Άρσεναλ θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στη Βουλιαγμένη κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Οι «Κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου για τη φάση των 32 του Europa League και σύμφωνα με το notiareport.gr θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Βουλιαγμένης όσο βρίσκονται στην Αθήνα.

Η πρώτη προπόνηση θα λάβει χώρα το πρωί ανήμερα της αναμέτρησης, ενώ η δεύτερη προπόνηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, δηλαδή την επόμενη ημέρα από τον αγώνα, πριν η αποστολή της Άρσεναλ επιστρέψει στο Λονδίνο.

Αντιπροσωπεία του αγγλικού συλλόγου μάλιστα βρέθηκε τον προηγούμενο μήνα στο γήπεδο της Βουλιαγμένης για να το επιθεωρήσει, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένη από τις εγκαταστάσεις του.

Η προπόνηση της Άρσεναλ θα είναι κλειστή τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους φιλάθλους και γι' αυτόν τον λόγο θα τοποθετηθεί και ένα μεγάλο πανί περιμετρικά του γηπέδου της Βουλιαγμένης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα