Βαρέλα: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

Βαρέλα: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

Βαρέλα: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας λίγες ώρες πριν από την σέντρα του δεύτερου αγώνα με την Σλόβαν.

Ο Αφρικανός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας είναι σίγουρος πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του «θα τα δώσουμε όλα για να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους», καθώς όπως είπε, «γνωρίζουμε την σημασία και την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Σλόβαν».

Που πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση; «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην ψυχολογική προετοιμασία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη και οφείλουμε να πάρουμε δύναμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο, να του δείξουμε ότι εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους. Ξέρουμε να διαχειριστούμε μια γεμάτη Τούμπα, έχουμε παίξει μεγάλα παιχνίδια και αυτό πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας. Το πρώτο γκολ σε όποιο σημείο του αγώνα και να έρθει θα κρίνει πολλά. Μόλις το πετύχουμε πρέπει να συνεχίσουμε για τα επόμενα. Είναι πολύ σημαντικό για μας και για τον σύλλογο να προκριθούμε».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» είναι απόλυτος για την προσπάθεια που θα γίνει από πλευράς των «ασπρόμαυρων» για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. «Δεν το συζητάω. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο ξέροντας ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Η θέση της Ελλάδας στο UEFA Ranking μας προσφέρει ένα εξτρά δημιουργικό άγχος. Πρέπει να ξέρουμε ότι η πορεία μας κρίνει την παρουσία όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλη τη χώρα», τόνισε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα