Τελευταία προπόνηση και αποστολή για τον Άρη

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για τον Άρη

Gazzetta team
Τελευταία προπόνηση και αποστολή για τον Άρη

bet365

Η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα και η εύρεση αποτελεσματικότητας στην επίθεση είναι ο συνδυασμός που θα επιδιώξει να πετύχει ο Άρης απέναντι στη Μόλντε (15/8). Σήμερα (14/8) θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι «κίτρινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του ευρωπαϊκού ονείρου. Πρωτίστως είναι απαραίτητο να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα, προς αυτήν την κατεύθυνση δούλεψαν τις προηγούμενες ημέρες, παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Λίγο πολύ, ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει στο σχήμα, δείχνοντας ξεκάθαρη πρόθεση επιστροφής στο 4-2-3-1 και ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής με την παρουσία των Ντάνι Λάρσον, Γιάννη Φετφατζίδη στα άκρα ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες σκοραρίσματος. Για την ακρίβεια, μοναδικό σημείο που μένει να διευκρινιστεί είναι η επιλογή μεταξύ των Μπάσα, Ματίγια για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο πρώτος ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στους πρώτους αγώνες, αλλά ο Ισπανός είναι ο παίκτης βαρόμετρο σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα