Η τελευταία προπόνηση και το σχήμα του Παντελίδη

Η τελευταία προπόνηση και το σχήμα του Παντελίδη

Gazzetta team
Η τελευταία προπόνηση και το σχήμα του Παντελίδη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (8/8, 20:00) αγώνα με τη Μόλντε με τον Σάββα Παντελίδη να μην προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στη σημερινή (7/8) συνέντευξη Τύπου, ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα του αγώνα στη Νορβηγία, όπως συνηθίζει όμως, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες. Στην πραγματικότητα, στις σκέψεις του 53χρονου προπονητή ήταν το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Σάσα Λούκας στην 11αδα με το δεδομένο της ύπαρξης αλλά και του ρόλου του Έικρεμ στο παιχνίδι της Μόλντε. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τον παίκτη-βαρόμετρο στο παιχνίδι της νορβηγικής ομάδας και ήταν λογική η σκέψη τοποθέτησης του Βραζιλιάνου στο μαρκάρισμα του.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να παραμείνει πιστός στο σχήμα που χρησιμοποίησε στον δεύτερο αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού διατηρώντας τους Μπάσα, Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής και περιμένοντας αρκετή δουλειά από τον Νικολάς Ντιγκινί και σε ανασταλτικό επίπεδο καθώς ο Γάλλος θα χρησιμοποιηθεί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα