Παντελίδης: «Έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην αξία της πρόκρισης του Άρη αλλά και στις ευκαιρίες που χάθηκαν και οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν απλοποιήσει τα πράγματα.

Με δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά… «Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη η νίκη. Αυτό που δεν πήραμε στο πρώτο παιχνίδι, το πήραμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα με τις ευκαιρίες που είχαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, εκτός από το άγχος στην τελική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην τακτική που ακολούθησε, είπε… «επειδή έχει πολύ ζέστη, θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο 20πτο και μετά να δούμε πώς είναι οι δυνάμεις μας και να πιέσουμε. Όταν βάζεις γκολ νωρίς αλλάζει το ματς και η ψυχολογία. Πήγαμε πιο πίσω ενώ δεν έπρεπε και ο αντίπαλος μας έδωσε χώρους. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό που είπα στο ημίχρονο. Ότι κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Δίνουμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο και παράλληλα του δίνουμε αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό είπα ότι έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ ακόμη. Θα έπρεπε να το είχαμε τελειώσει το ματς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου».

Σε ερώτηση για το αν έχει άποψη για τη Μόλντε, απάντησε: «Πιστέψτε με, μέχρι τώρα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι γιατί είναι εύκολο να πάθεις ζημιάς. Από αύριο θα ασχοληθούμε με τη Μόλντε. Θα ήταν μεγάλη ζημιά για το κλαμπ ενδεχόμενος αποκλεισμός». Σχετικά με το μηδέν παθητικό στην άμυνα, είπε: «Η επίθεση σου δίνει νίκες αλλά η καλή άμυνα σου δίνει διάρκεια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα