Αποστολή με Λάρσον ο Άρης

Gazzetta team
Αποστολή με Λάρσον ο Άρης

bet365

Ο Ντάνιελ Λάρσον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά και στο πλάνο του Σάββα Παντελίδη ενόψει του αυριανού (25/7, 21:30) πρώτου αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Σουηδός επιθετικός ακολούθησε όλο το μέρος της σημερινής (24/7) τελευταίας προπόνησης των «κίτρινων», ενώ και οι τοποθετήσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου έδειξαν ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του στο βασικό σχήμα ή (στη χειρότερη περίπτωση) να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Στην περίπτωση που αποφασίσει να ξεκινήσει στο παιχνίδι τον Λάρσον, αυτομάτως ο Νικολάς Ντιγκινί θα αγωνιστεί πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στο αντίθετο ενδεχόμενο, θέση βασικού διεκδικούν οι Τόνσο, Μαρτίνες, ενώ ο Ντιγκινί θα καλύψει αγωνιστεί στα άκρα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 παίκτες, δεν συμμετέχουν σ’ αυτή ο τραυματίας Χαμζά Γιουνές αλλά και ο Μανώλης Τζανακάκης. Απαρτίζεται από τους Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήση, Κωνσταντινίδη, Φετφατζίδη, Μπακούτση.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα