Ποντένσε: «Νιώθω ανόητος για την αντίδρασή μου με την Ξάνθη»

Δημήτρης Τομαράς
Ποντένσε: «Νιώθω ανόητος για την αντίδρασή μου με την Ξάνθη»

bet365

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μίλαν (13/12, 22:00), εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την αντίδραση και την αποβολή απέναντι στην Ξάνθη και τονίζοντας το κίνητρο απέναντι στη Μίλαν.

Σαχτάρ και Λυών μονομαχούν για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση. Δες στο νέο Pamestoixima.gr όλες τις στοιχηματικές επιλογές.

Τόσο για όσα έγιναν με εκείνον στο επίκεντρο κόντρα στην Ξάνθη, όσο και στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν αναφέρθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, μιλώντας μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς πριν την κόντρα με τους «ροσονέρι».

Ο Ποντένσε χαρακτήρισε τον εαυτό του «ανόητο» για την αντίδρασή του στα Πηγάδια, ενώ υπογράμμισε το μέγα κίνητρο εκείνου και των συμπαικτών του για την τελευταία αγωνιστική του Europa League απέναντι στους Ιταλούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποβολή του απέναντι στην Ξάνθη: «Νιώθω ανόητος για το πως αντέδρασα. Μου έκαναν σκληρά φάουλ αλλα δεν έπρεπε να φερθω έτσι. Και τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα γίνει ξανά αυτό απο μένα. Κοιταμε μπροστά».

Για το παιχνίδι με τη Μίλαν: «Δεν έχει σημασία απο που θα μπουν τα γκολ αρκεί να μπουν ενα δύο ή και τρία. Αυτό μετράει».

Για τη διαχείριση του ενθουσιασμού: «Σίγουρα θα είναι καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι ενα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως με Μπέτις και Ντουντελανζ και να αφήσουμε πίσω την Μίλαν».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα