Βέρνμπλουμ: «Δεν πρέπει να είσαι πανέξυπνος για να καταλάβεις τι έγινε» (vid)

Βέρνμπλουμ: «Δεν πρέπει να είσαι πανέξυπνος για να καταλάβεις τι έγινε» (vid)

Βέρνμπλουμ: «Δεν πρέπει να είσαι πανέξυπνος για να καταλάβεις τι έγινε» (vid)

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ κάνει λόγο για ένα «σκληρό μάθημα», μετά την ήττα με 4-0 από την Τσέλσι, ενώ μιλάει και για το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ, που κόντρα στην Τσέλσι έπαιξε για πάνω από μια ώρα ως στόπερ, μετά την αποβολή του Εβγέν Χατσερίντι, στάθηκε στην αποβολή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή και στην αλλαγή των ισορροπιών μέσα στο γήπεδο.

Ο Βέρνμπλουμ μίλησε στο gazzetta.gr και πιο αναλυτικά είπε:

- Πόντους, τι μπορούμε να πούμε μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

«Δεν χρειάζεται να είσαι πανέξυπνος για να καταλάβεις τι έγινε και πως δεν ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Μια ήττα με 4-0 ποτέ δεν δείχνει κάτι καλό, ήταν ένα σκληρό μάθημα για όλους μας».

- Τι έγινε και στράβωσε τόσο πολύ το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ;

«Ασφαλώς και η κόκκινη κάρτα τόσο νωρίς άλλαξε όλο το παιχνίδι. Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία το να αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως η Τσέλσι με δέκα ποδοσφαιριστές, από το να παίξεις με έντεκα ποδοσφαιριστές εναντίον της. Φανταστείτε πόσο πολύ δύσκολο είναι να την αντιμετωπίσεις με δέκα παίκτες, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο, οι οποίες μπορούν να τα καταφέρουν».

- Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Ξέρω ότι έχουμε κάποιες ελπίδες πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τελείως διαφορετικοί. Είμαι χαρούμενος που ακόμη και τώρα έχουμε ελπίδες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα