Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το «Στάμφορντ Μπριτζ»

bet365

Από τις 9 το πρωί της Τετάρτης (14/11) έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο, με τη ζήτηση να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο…

Επιστροφή χρημάτων* στο Νοτς Κάουντι – Ντονκάστερ και σούπερ αποδόσεις στο EFL CUP από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας οι κάτοχοι των διαρκείας στις σουίτες και στα VIP θα μπορούν μέχρι τις 17.00 να προμηθεύονται από ένα και μόνο εισιτήριο (αξίας 23 ευρώ) για τον αγώνα στο Λονδίνο.

Η ζήτηση είναι τεράστια, παρότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Βίντι και δεν κρατάει την υπόθεση-πρόκριση στα χέρια του, με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να γίνονται αποδέκτες εκατοντάδων μηνυμάτων από φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει, προφανώς, το ταξίδι τους στην αγγλική πρωτεύουσα.

Τα εισιτήρια που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάθεσή της ανέρχονται σε 2.300 και αντιστοιχούν στο 5% της χωρητικότητας του «Στάνφορντ Μπριτζ». Το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες κρούσεις προς τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο οι άνθρωποι της Τσέλσι ήταν κατηγορηματικοί και κάθετα αρνητικοί ως προς την παραχώρηση επιπλέον εισιτηρίων.

Οι Αγγλοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την είσοδο σε άλλες θύρες του γηπέδου για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, με αποτέλεσμα όσα εισιτήρια έχουν φτάσει στην Ελλάδα να είναι ελάχιστα για να καλύψουν την πραγματική ζήτηση.

Αν μέχρι τις 17.00 δεν έχουν πωληθεί όλα τα διαθέσιμα (πλην αυτών που πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί) εισιτήρια, τότε θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ το τι ακριβώς θα ισχύσει με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου της Τούμπας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα