«Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον Βέρνμπλουμ»

«Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον Βέρνμπλουμ»

bet365

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και τα φώτα πέφτουν πάνω στον Πόντους Βέρνμπλουμ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Στάνισλαβ Ντραγκούν ξέρει καλά τον Σουηδό μέσο του ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 όταν πήρε μεταγραφή για την ΜΠΑΤΕ, αγωνιζόταν στη Ρωσία με τη Σαμάρα, την Ντινάμο Μόσχας και την Όρενμπουργκ.

«Αν κάποιο παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζω, αυτός είναι ο Βέρνμπλουμ, με τον οποίο αγωνίστηκα ως αντίπαλος στο ρωσικό πρωτάθλημα. Δε θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι.. επικίνδυνος. Γίνεται... «μακελειό» στο κέντρο του γηπέδου, επειδή ο Σουηδός είναι σκληρός στο παιχνίδι του. Γενικά δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις», σχολίασε σήμερα ο 30χρονος μέσος της ΜΠΑΤΕ, που ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος παίκτης το μήνα Σεπτέμβριο στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας από το σύνολο των δημοσιογράφων.

Ο Ντραγκούν αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/10) με τον ΠΑΟΚ και πιο αναλυτικά είπε:

Για το αν μια νίκη της ΜΠΑΤΕ αύριο σημαίνει και πρόκριση:
«Ας μην προτρέχουμε. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας ολοκληρώνεται ενώ στην Ελλάδα, ξεκίνησε πριν λίγο καιρό:
«Και οι Έλληνες είναι σε καλό σημείο. Έπαιξαν ως τώρα με τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ Μόσχας και τη Μπενφίκα, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και για το πρωτάθλημα τους και για το Γιουρόπα Λιγκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα