Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα με την Μίλαν

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα με την Μίλαν

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές για την 11άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Μίλαν στην διοργάνωση του Europa League.

Ο Μαρτίνς σκέφεται να κάνει αλλαγές για την 11άδα του Ολυμπιακού με την Μίλαν. Μία θα είναι αναγκαστική λόγω της αποβολής του Τσιμίκα με Μπέτις. Ο Γιαννιώτης φαίνεται πως θα είναι ξανά βασικός. Στην τετράδα της άμυνας διατηρούνται οι Ομάρ (σ.σ. έτσι φαινόταν για τον Νορβηγό δίχως να είναι τόσο σίγουρο πάντως) και Μεριά με τον Παπέ Σισέ να έχει πιθανότητες για παρτενέρ του Τυνήσιου και έναν εκ των Κούτρη - Τοροσίδη για την θέση του τιμωρημένου Τσιμίκα. Ίσως ο Κούτρης να έχει εδώ τον πρώτο λόγο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για τον άξονα ο Γκιγιέρμε είναι δυνατός υποψήφιος μαζί με τον Καμαρά, για τα άκρα οι Φετφατζίδης και Ποντένσε και επιτελικός ο Φορτούνης. Για την κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Γκερέρο. Για το βασικό σχήμα υποψήφιος μεταξύ άλλων είναι και ο Νάτχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα