Αυτούς θα πρέπει να έχει στα υπόψιν ο ΠΑΟΚ ενόψει Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτούς θα πρέπει να έχει στα υπόψιν ο ΠΑΟΚ ενόψει Τσέλσι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε την 25άδα που θα είναι διαθέσιμο για τα φετινά ματς της Τσέλσι στο Europa League, με τους «μπλε» του Λονδίνου να βρίσκονται στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Οι Ντρινκγουότερ και Γκριν δεν βρίσκονται στη λίστα.

Χάβαντ και Γουότερλουβιλ - Ολντερσοτ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «μπλε» του Λονδίνου που στις 20 του μηνός έρχονται στην Ελλάδα για να κοντραριστούν με τον «δικέφαλο του βορρά» στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δήλωσαν τους:

Τερματοφύλακες: Κέπα, Καμπαγιέρο

Αμυντικοί: Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Τζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Παλμιέρι, Αμπαντού

Μέσοι: Φάμπρεγας, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Αζάρ, Κόβασιτς, Γουίλιαν

Επιθετικοί: Πέδρο, Λόφτους Τσικ, Μόουσες, Ζιρού, Μοράτα

Όσον αφορά στον νεαρό, Καλούμ Χόντσον Οντόι που εντυπωσίασε στην προετοιμασία θα βρίσκεται στη Β' λίστα, από την οποία ο κόουτς της Τσέλσι θα έχει τη δυνατότητα να καλέσει κάποιον παίκτη έως και 24 ώρες πριν από κάθε ευρωπαϊκό ματς, για να καλύψει πιθανά κενά...

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ έλαβε τη μεγαλύτερη απόδειξη για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού του συλλόγου, ενώ, ο αποκλεισμός του Ρόμπερτ Γκριν ήταν αναμενόμενος από τη στιγμή που έχει αποκτηθεί απλά για να πλαισιώσει την ήδη υπάρχουσα δυάδα των γκολκίπερ και να βοηθήσει με την εμπειρία του στα εγχώρια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα