Για το πρώτο βήμα κόντρα στην ομάδα του Μαραντόνα

Για το πρώτο βήμα κόντρα στην ομάδα του Μαραντόνα

Θοδωρής Βασίλης
Για το πρώτο βήμα κόντρα στην ομάδα του Μαραντόνα

bet365

Ο Ατρόμητος ρίχνεται στην μάχη του Europa League (20:45, Epsilon) και θέλει να φύγει από το Μπρεστ την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα με ένα αποτέλεσμα που θα τον κάνει φαβορί για την πρόκριση.

Στο νέο σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Μπρεστ ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μπορεί ο Αργεντινός θρύλος να βρίσκεται σε διακοπές, αλλά και μόνο ο ρόλος του στην Μπρεστ δίνει άλλη αίσθηση στον αγώνα. Παρά την παρουσία του Μαραντόνα ο Ατρόμητος επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι όπου οι παίκτες του Κάναντι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χιμπέρνιαν - Αστέρας Τρίπολης, αν o Μανιάς σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ατρόμητου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίρκοβιτς, με τους Ρισβάνη και Χατζηισαΐα στα στόπερ κι αριστερά τον Γιαννούλη. Στο δεξί άκρο της άμυνας τώρα, προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Νάτσος, καθώς είναι πιο έτοιμος σε φυσική κατάσταση και έχει αγωνιστεί στα περισσότερα φιλικά, σε αντίθεση με τον Κιβρακίδη ο οποίος έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις τις τελευταίες δυο εβδομάδες και αγωνίστηκε μόνο σε ένα φιλικό πριν τραυματιστεί. Από εκεί και πέρα, Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Βασιλακάκη σε επιτελικό ρόλο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Ενσικουλού, ενώ για την θέση στα δεξιά ο Μανούσος φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μπρούνο. Στην κορυφή της επίθεσης τώρα θα βρεθεί δεδομένα ο Κουλούρης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα