Αρσεναλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Gazzetta team
Αρσεναλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Η Ατλέτικο έπαιξε από το 9' με δέκα και τον Σιμεόνε στην εξέδρα, η Αρσεναλ πέτυχε γκολ και είχε ευκαιρίες, όμως ο Γκριζμάν στο 82' πλήγωσε το Emirates δίνοντας τον πρώτο λόγο για τον τελικό στους Rojiblancos.

Η κόκκινη που είδε ο Σίμε Βρσάλικο μόλις στο 9' έδωσε τη δυνατότητα στην Αρσεναλ να παίξει μονότερμα την Ατλέτικο για όλο το παιχνίδι, όμως ακόμα και με τον Ντιέγο Σιμεόνε στην εξέδρα για διαμαρυρία και βρισιά στον διαιτητή, η Ατλέτικο βρήκε τον τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα. Οι Gunners, για τους οποίους ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκανε καμία αλλαγή (!), προηγήθηκαν νωρίς στην επανάληψη και είχαν στο ματς πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ, όμως ο Ομπλακ ήταν σε εκπληκτική μέρα.

Στο 61' μετά το λάθος του Γκριζμάν, ο Γουίλσιρ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λακαζέτ τρομερό άλμα και το 1-0 με κεφαλιά σκοράροντας για 7 φορά σε 7 από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό. Οι φάσεις ήταν πολλές, όπως και οι ευκαιρίες για τους Gunners που όμως δεν κλείδωσαν ποτέ το ματς και στο 82' είδαν τον νόμο του ποδοσφαίρου να ισχύει ξανά. Στο 82' ύστερα από μακρινή μπαλιά ο Κοσιενλί έχασε την κόντρα από τον Γκριζμάν, ο οποίος επέμεινε και με διπλή προσπάθεια έγραψε το τελικό 1-1 στο Emirates.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μορεάλ, Τσάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Οζίλ, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ.

Ατλέτικ Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Βρσάλικο, Χιμένες, Γοδίν, Λούκας Ερνάντεζ, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (75' Σάβιτς), Γκριζμάν (85' Τόρες), Γκαμεϊρό (65' Γκάμπι).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα