Μήτρογλου σημαίνει νίκη για την Μαρσέιγ!

Μήτρογλου σημαίνει νίκη για την Μαρσέιγ!

Gazzetta team
Μήτρογλου σημαίνει νίκη για την Μαρσέιγ!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου ξεκινά βασικός για την Μαρσέιγ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ και τα στατιστικά λένε ότι ο Ελληνας φορ σημαίνει νίκη.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία βρίσκεται στο κόλπο για την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου αλλά και για τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν. Οπως προκύπτει από τους αριθμούς, ο Μήτρογλου είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις νίκες των Μασσαλών, καθώς έχουν κερδίσει το 86% των αγώνων τους μέσα στο 2018 στους οποίους ο Ελληνας επιθετικός ήταν βασικός. Πιο συγκεκριμένα, από τα 7 παιχνίδια που ξεκίνησε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, η Μαρσέιγ πανηγύρισε στα 6, ενώ νίκησε στα 10 από τα 18 που ήταν στον πάγκο, ένα δηλαδή μόλις 56%. Κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ ο 59 φορές διεθνής πήρε φανέλα βασικού, οπότε οι οπαδοί έχουν έναν ακόμα λόγο να ελπίζουν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα