Τσιγκρίνσκι: «Δεν το 'θελε ο... Θεός του ποδοσφαίρου»

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Δεν το 'θελε ο... Θεός του ποδοσφαίρου»

bet365

Στην ατυχία απέδωσε τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Ντιναμό Κιέβου ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Μιλώντας στην ουκρανική τηλεόραση, μετά το 0-0 της Ένωσης με τη Ντιναμό και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Europa League, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε υπέρ-αρκετές ευκαιρίες στα δυο παιχνίδια, αλλά η ατυχία της δεν επέτρεψε τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο να βρεις λόγια μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εμείς δεν είχαμε τύχη, όπως και στην Αθήνα. Στα δύο παιχνίδια κάναμε υπέρ-αρκετές ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν έφτανε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ώστε η πρόκριση να εξαρτάται από εμάς, όμως ο ποδοσφαιρικός Θεός απόψε μας πήρε την πρόκριση.

Αφήνουμε την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, αήττητοι σε όλο το Europa League. Αν είχαμε σκοράρει, η Ντιναμό θα αναγκαζόταν να παίξει διαφορετικά. Στο τέλος ρίξαμε αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες, ρισκάραμε ακόμα περισσότερο. Μελετήσαμε καλά την Ντιναμό και στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης σταθήκαμε πολύ καλά, απλώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Διαβάστε ακόμη: Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα