Γιαρμολένκο: «Είμαι βέβαιος πως η Ντιναμό Κιέβου θα προκριθεί»

Γιαρμολένκο: «Είμαι βέβαιος πως η Ντιναμό Κιέβου θα προκριθεί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γιαρμολένκο: «Είμαι βέβαιος πως η Ντιναμό Κιέβου θα προκριθεί»

bet365

Ο άσος της Ντόρτμουντ, Αντρέι Γιαρμολένκο εμφανίστηκε βέβαιος πως η Ντιναμό Κιέβου θα ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ο πρώην εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου και νυν της Μπορούσια Ντόρτμουντ κατέθεσε την δική του άποψη για τα ματς της ουκρανικής ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ για την φάση των «32» του Europa League.

Ο Γιαρμολένκο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης από τις αρχές του μήνα λόγω τραυματισμού στο πόδι εξέφρασε την πεποίθηση πως η πρώην ομάδα του θα υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ.

«Θα παρακολουθήσω πρώτα το ματς της Ντόρτμουντ και στη συνέχεια τον αγώνα της Ντιναμό. Θα ήθελα πολύ να προκριθούμε στον τελικό, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό.

Θα μου άρεσε ωστόσο να επιστρέψω στην Ουκρανία ως αντίπαλος της Ντιναμό Κιέβου», τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος προσθέτοντας:

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά είμαι βέβαιος πως τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Ντιναμό Κιέβου θα προκριθιύν στον επόμενο γύρο. Έχω μεγάλη αγωνία για τα παιχνίδια».

Ο Γιαρμολένκο μεταπήδησε τον περασμένο Αύγουστο από τη Ντιναμό στη Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 25 εκατ. Ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει με τους Βεστφαλούς 24 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε 6 γκολ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα