Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

Gazzetta team
Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

bet365

Με το ίδιο νόμισμα ξεπλήρωσαν οι Αυστριακοί τη Ριέκα. Πέρασαν εντυπωσιακά με 1-4 από την Κροατία, ανέβηκαν στο -2 από την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται τελευταία αγωνιστική.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την προηγούμενη αγωνιστική που ήταν αντίστροφη, η Ριέκα πήρε τους πρώτους βαθμούς της με τρελό διπλό στη Βιέννη. Ωστόσο, η Αούστρια της απάντησε με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα της έβαλε ένα γκολ περισσότερο, σταματώντας στο 1-4 στην Κροατία.

Ο Πρόκοπ (41') έβαλε το πρώτο, αλλά ο Πάβιτσιτς (61') ισοφάρισε προσωρινά. Ο Πρόκοπ ξαναχτύπησε στο αμέσως επόμενο λεπτό για το 1-2 και οι φιλοξενούμενοι έβαλαν ακόμα δύο με τους Ζέρμπεστ (73'), Μόνσχαϊν (83') να ολοκληρώνουν το καρέ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ριέκα έμεινε ουραγός, αλλά οι Αυστριακοί στο -2 από την ΑΕΚ μπαίνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περάσουν από το Μιλάνο, ώστε να περιμένουν τελευταία αγωνιστική την ελληνική ομάδα στην έδρα τους.

4ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
3. Αούστρια Β. 4 (8-11)
4. Ριέκα 3 (7-10

Επόμενη αγωνιστική (02 Νοεμβρίου)
Μίλαν – Αούστρια Β.
ΑΕΚ - Ριέκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα