Europa League: «Καθάρισε» με Ζιρού η Λιλ
Tι και αν πατάει τα 39 χρόνια, η τέχνη δεν ξεχνιέται και ο Ολιβιέ Ζιρού φροντίζει να το αποτυπώνει στο χορτάρι. Ο Γάλλος φορ με δικό του γκολ στο τέλος χάρισε τη νίκη στη Λιλ στη φετινή της πρεμιέρα στη League Phase του Europa League. Mε κεφαλιά του Ζιρού στο 80΄ ο Ζιρού χάρισε τη νίκη 2-1 στη Λιλ επί της Μπραν. Το πρώτο γκολ των «Λιλουά» πέτυχε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Χάμζα Ιγκαμάνε, που έφτασε τα 3 σε 4 ματς.
Στο Ντέφεντερ της Ολλανδίας, η Στεάουα επικράτησε 1-0 της Γκο Αχέντ Ιγκλς με σκόρερ τον Μικουλέσκου. Οι Ολλανδοί πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Ρουμάνων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.