Παναθηναϊκός: «Πλεονέκτημα η ρεβάνς στην έδρα μας», λένε στη Σαμσούνσπορ
Ο αθλητικός διευθυντής της Σαμσουνσπόρ, Φουάτ Τσάπα, μίλησε για τον πιθανό αντίπαλο της ομάδας του στα playoffs του UEFA Europa League.
Η τουρκική ομάδα, η οποία εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ή τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο Τσάπα τόνισε ότι θα είναι ουσιαστικά μία πρόκληση για την Σαμσούνσπορ, ενώ υποστήριξε ότι αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στην πόλη του Πόντου.
«Από τη δική μας πλευρά, όποια ομάδα κι αν προκριθεί, θα παίξουμε απέναντι σε έναν καλό και δυνατό αντίπαλο», είπε αρχικά ο Τσάπα και συμπλήρωσε:
«Και οι δύο αντίπαλοι είναι δυνατοί. Όποιος κι αν έρθει, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όποια ομάδα κι αν έρθει, για εμάς θα είναι ένα ωραίο τεστ. Πέρσι πετύχαμε μια επιτυχία που κανείς δεν περίμενε στη Σούπερ Λιγκ. Γιατί όχι και στα playoffs;».
Ο Τσάπα είπε ακόμα ότι θα καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ:
«Ο Παναθηναϊκός και η Σαχτάρ είναι ομάδες που έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Θα δούμε ποια θα περάσει και στη συνέχεια θα κάνουμε αξιολόγηση για τον τελικό αντίπαλό μας. Για εμάς είναι ξεκάθαρο: όποιος κι αν προκριθεί, θα παίξουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Πιστεύω όμως ότι είναι πλεονέκτημα για εμάς το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας και η ρεβάνς στο γήπεδό μας. Στο παρελθόν δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Το ίδιο θα ισχύσει και σε αυτόν τον αγώνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
