Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού: Αν δεν χάσει από την Μπάτσκα θα συνεχίσει στο Conference

Newsroom
fortounis_backa_eurokinisi

bet365

Η ήττα του Ολυμπιακού στη Γερμανία εκμηδένισε τις ελπίδες του να συνεχίσει στο Europa και πλέον θα υποδεχθεί την Μπάτσκα Τόπολα στον «τελικό» της 3ης θέσης έχοντας το αβαντάζ το ότι του «κάνουν» δύο αποτελέσματα.

Την «βαριά» ήττα με 5-0 γνώρισε απόψε (30/11) ο Ολυμπιακός από την Φράιμπουργκ στο Europa-Park Stadion, για την 5η αγωνιστική του ομίλου του στο Europa League.

Αυτό το αποτέλεσμα εκμηδένισε τις ελπίδες των «ερυθρολεύκων» ώστε να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ της δεύτερης τη τάξης διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο να εξασφαλίσουν την 3η θέση, η οποία οδηγεί στα play-offs του Conference League.

Οπου τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον σχετικό «τελικό» της 14ης Δεκεμβρίου, οπότε και θα υποδεχθούν την Μπάτσκα Τόπολα. Οι Σέρβοι έχασαν 1-0 από τη Γουέστ Χαμ και πλέον τα δεδομένα για τον αγώνα του Φαλήρου είναι ξεκάθαρα.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη εάν δεν χάσει, ενώ η αντίπαλός του θέλει μόνο τη νίκη ώστε να τον αφήσει ουραγό (σ.σ. το ίδιο θα ίσχυε και αν το παιχνίδι της έληγε ισόπαλο).

Σε ότι αφορά το Europa, Φράιμπουργκ και Γουέστ Χαμ εξασφάλισαν την παρουσία τους στα εκεί νοκ άουτ και το ποιος θα τερματίσει πρώτος για να πάει απευθείας στους «16» και ποιος δεύτερος ώστε να βρεθεί στα αντίστοιχα play-offs θα αποσαφηνιστεί μετά το φινάλε του μεταξύ τους αγώνα στο Λονδίνο. Στον πρώτο γύρο τα «σφυριά» επικράτησαν 2-1 στη Γερμανία, οπότε τους «κάνει» και η ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα - 30/11

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός 5-0
Μπάτσκα Τόπολα-Γουέστ Χαμ 0-1

Η βαθμολογία

1. Γουέστ Χαμ 12 8-4
2. Φράιμπουργκ 12 17-5
3. Ολυμπιακός 4 6-12
4. Μπάτσκα Τόπολα 1 4-14

Τελευταία αγωνιστική - 14/12

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα
Γουέστ Χαμ-Φράιμπουργκ

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα