Ολυμπιακός: Αφίχθη στη Γερμανία με στόχο το... όνειρο

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί - Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στη Γερμανία και ετοιμάζεται για το μεγάλο βράδυ με τη Φράιμπουργκ στο οποίο θέλει να διατηρήσει το όνειρο της πρόκρισης ζωντανό!

Αύριο στις 19.45 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ύστερα από πτήση 2,5 ωρών προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Λαρ κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο γερμανικό νότο και συγκεκριμένα στο Φράιμπουργκ.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά τους από τη Φράιμπουργκ στους 2 βαθμούς και να τα παίξουν όλα για όλα στο τέλος έχοντας την Μπάτσκα Τόπολα στο Φάληρο, ενώ ο γερμανικός σύλλογος έχει τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι σε αυτή τη χρονική περίοδο έχουν εκτός τους τραυματίες Πορόζο, Φρέιρε, Σκάρπα και ενώ και ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει βγάλει ξανά ορισμένα ζητήματα ετοιμότητας. Υπάρχουν και παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, όπως οι Μπρνιτς και Μπιανκόν. Ο Μαρτίνεθ επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή για το ματς με τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία όπου οι Πειραιώτες δεν θα βρουν εύκολες καιρικές συνθήκες καθώς προβλέπονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα