ΑΕΚ: «Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί που ανέβασαν το εθνικιστικό πανό»

ΑΕΚ: «Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί που ανέβασαν το εθνικιστικό πανό»

Newsroom
ΑΕΚ: «Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί που ανέβασαν το εθνικιστικό πανό»

bet365

Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας την ανάρτηση πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου.

Η ΑΕΚ δεν έμεινε με... σταρωμένα τα χέρια για το πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο που έκανε για λίγα λεπτά την εμφάνισή του στις εξέδρες της «OPAP Arena», το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου, αλλά ούτε και με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεώς του.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, αφού ήδη δρομολογούνται ενέργειες με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες. Θα τους απαγορευτεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα