Άγιαξ - Μαρσέιγ: Συγκρούσεις οπαδών των δύο ομάδων πριν τον αγώνα (vids)

Newsroom
clashes_ajax_om

bet365

Οπαδοί συγκρούστηκαν στην Ολλανδία, πριν από τον αγώνα Άγιαξ-Ολιμπίκ Μαρσέιγ για το Europa League, οπαδοί συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους του Άμστερνταμ πριν από τον αγώνα του Άγιαξ με την Μαρσέιγ. Περίπου τριάντα οπαδοί των Γάλλων δέχθηκαν επίθεση από Ολλανδούς χούλιγκαν την Πέμπτη (21/09) με τα βίντεο με τις συγκρούσεις -οι οποίες έλαβαν χώρα κοντά στη «Γιοχαν Κρόιφ Αρίνα» - να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώθηκε επίσης κλοπή εγγράφων και θέσεων.

Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα FCUpdate, ένας οπαδός της Μαρσέιγ έχασε τις αισθήσεις του σε σταθμό του μετρό της πρωτεύουσας. Συγκρούσεις σημειώθηκαν επίσης μεταξύ οπαδών του Άγιαξ και των ολλανδικών δυνάμεων ασφαλείας.

Συνελήφθησαν οπαδοί της Μαρσέιγ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που επικαλείται η ιστοσελίδα Parool , έγιναν αρκετές συλλήψεις με αυτή την αφορμή. Δώδεκα οπαδοί της Μαρσέιγ φέρεται να συνελήφθησαν το απόγευμα στο κέντρο του Άμστερνταμ, οι μισοί για κατοχή αιχμηρών αντικειμένων.

Δείτε τα βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα