Ο Παναθηναϊκός έδωσε 57.000 εισιτήρια για το ματς με την Βιγιαρεάλ και έκανε ρεκόρ ελληνικής ομάδας στο Europa League

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός οπαδοί

bet365

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Παναθηναϊκός έσπασε αυτό που έχει να κάνει με την προσέλευση κόσμου σε αγώνα Europa League όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, καθώς στο ματς με την Βιγιαριεάλ διέθεσε 57.000 εισιτήρια.

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Φεβρουαρίου του 2010 και ο Παναθηναϊκός για την φάση των «32» του Europa League υποδέχθηκε την Ρόμα επικρατώντας με 3-2 με σκόρερ τους Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ. Στο ματς αυτό στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν 54.274 ή για την ακρίβεια τόσα ήταν τα εισιτήρια γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ο κόσμος είναι σχεδόν πάντα περισσότερος.

Μετά από 13 χρόνια το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αγώνα της συγκεκριμένης διοργάνωσης σπάει. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική των ομίλων, με τον κόσμο να κάνει και πάλι μαζική την παρουσία του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί είναι 57.000 και έτσι το ρεκόρ προσέλευσης κόσμους σε αγώνα Europa League, μιλώντας πάντα για ελληνική ομάδα, σπάει.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Ρόμα, μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την σπουδαία πρόκριση στους «16» του Europa League επικρατώντας και μέσα στο Ολίμπικο με 3-2 με δύο γκολ του Σισέ και ένα του Νίνη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα