Χάρτς-ΠΑΟΚ: Στο Εδιμβούργο για το θετικό αποτέλεσμα ο Δικέφαλος

Χάρτς-ΠΑΟΚ: Στο Εδιμβούργο για το θετικό αποτέλεσμα ο Δικέφαλος

Newsroom
παοκ

bet365

Έτοιμος για το πρώτο βήμα που θα του δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα είναι ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τη Χαρτς στην Σκωτία (21:45, Novasports Prime).

Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκαν στα πρώτα ματς των play-offs του Champions League, είναι η σειρά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να αγωνιστούν κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς για τα play-offs του Europa League και του Conference League αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην Σκωτία για να φιλοξενηθεί στην έδρα της Χαρτς (21:45, Novasports Prime), η οποία είναι το τελευταίο εμπόδιο ενόψει των ομίλων του Conference League.

Όπως είναι λογικό, όλα κινούνται γύρω από τον Μάγκομεντ Οζντόεφ ο οποίος τελικά δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου λόγω της μη έκδοσης της βίζας για γραφειοκρατικά ζητήματα. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για το γεγονός ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες μίας από τις τελευταίες μεταγραφές του.

Από την άλλη στην αποστολή είναι κανονικά ο Τσιγγάρας που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Βέβαια το ίδιο δεν συνέβη με τον Αλί Σαμάτα αλλά και τον Φελίπε Σοάρες. Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά , Μπράντον, Τζίμας.

Τέλος, η Χαρτς ανακοίνωσε πως έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα μαγικά... χαρτάκια για το ματς.

Πρόγραμμα:

Χάρτς-ΠΑΟΚ 21:45 (Novasports Prime)
Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι 22:00 (Cosmote Sports 1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα