Μουρίνιο: «Δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω στη Ρόμα, έμοιαζε με Ισπανό ο διαιτητής»

Νίκος Κικίδης
Ο Μουρίνιο φεύγει από τη Ρόμα μόνο για Τσέλσι ή Παρί

bet365

Ανοιχτή την πόρτα της εξόδου από τη Ρόμα κράτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει αν η νέα σεζόν θα τον βρει στην ιταλική πρωτεύουσα, ενώ ταυτόχρονα άφησε αιχμές για τη διαιτησία του τελικού του Europa League.

Πιο αβέβαιο από ποτέ πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο! Τη στιγμή που τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Πορτογάλος αρνήθηκε να δεσμευτεί στη Ρόμα και παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Πάω σε διακοπές τη Δευτέρα. Αν έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε πριν από τη Δευτέρα, θα το κάνουμε. Αν όχι τότε θα πάω διακοπές και μετά θα δούμε. Πρέπει να παλέψω για αυτούς τους παίκτες, οπότε αντικειμενικά δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω» απάντησε αρχικά σε ερώτηση για το μέλλον του, προτού συνεχίσει:

«Είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος. Είπα στους ιδιοκτήτες πριν από μερικούς μήνες ότι αν είχα επαφή με άλλες ομάδες, θα ήταν οι πρώτοι που θα το μάθαιναν. Είμαι πάντα ευθύς και ειλικρινής.

Μίλησα με το κλαμπ τον Δεκέμβριο όταν μιλούσα την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Δεν είχα επαφή με κανέναν σύλλογο από τότε. Έχω ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό μου και αυτή είναι η κατάσταση» ήταν τα λόγια του μετά τον χαμένο τελικό του Europa League.

Βέβαια, στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως θα ήθελε να μείνει στους Τζαλορόσι αλλά με τις κατάλληλες συνθήκες.

«Θέλω να μείνω στη Ρόμα αλλά οι παίκτες μου αξίζουν περισσότερα. Το ίδιο κι εγώ. Έχω κουραστεί να είμαι προπονητής, υπεύθυνος επικοινωνίας, πρόσωπο του συλλόγου. Θέλω να μείνω αλλά με τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Μάλιστα, ο «Special One» δεν παρέλειψε να αφήσει τις... αιχμές του για τη διαιτησία του Άντονι Τέιλορ.

«Παίξαμε έναν τελικό Europa League με έναν διαιτητή που έδειχνε Ισπανός. Πολλές κίτρινες κάρτες και μετά ακόμα περισσότερες κίτρινες. Ο Λαμέλα θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κάρτα. Δεν έγινε αυτό και μετά έβαλε το πέναλτί του. Αυτό δείχνει την αδικία», δήλωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα