Ρεν - Σαχτάρ: 250 Ουκρανοί πρόσφυγες προσκλήθηκαν στο Ρουαζόν Παρκ

Newsroom
Ρεν - Σαχτάρ: 250 Ουκρανοί πρόσφυγες προσκλήθηκαν στο Ρουαζόν Παρκ

bet365

Όπως και κατά την υποδοχή της Ντιναμό Κιέβου τον Οκτώβριο, η Ρεν αποφάσισε να προσκαλέσει Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου να έρθουν και να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αυτή την Πέμπτη στο Roazhon Park.

Η Ρεν θα παίξει το ευρωπαϊκό της μέλλον στο παιχνίδι κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ αυτή την Πέμπτη (23/02) στα play-off του Europa League. Μετά την ήττα της στο πρώτο ματς (2-1), την περασμένη εβδομάδα στη Βαρσοβία (Πολωνία), οι παίκτες του Μπρούνο Ζενέσιο θα πρέπει να κερδίσουν μπροστά στο κοινό τους για να ελπίζουν στην πρόκριση. Η γαλλική ομάδα πάντως, όπως έκανε και τον περασμένο Οκτώβριο όταν υποδέχθηκε τη Ντιναμό Κιέβου στη φάση των ομίλων (2-1), κάλεσε Ουκρανούς πρόσφυγες να έρθουν και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αναμένεται λοιπόν περίπου 250 για να γεμίσουν τις κερκίδες του Roazhon Park, σύμφωνα με δελτίο τύπου του συλλόγου της Βρετάνης.

Η αγορά ενός ασθενοφόρου και η συγκέντρωση χρημάτων

Οι συνεργάτες της ομάδας συγκέντρωσαν επίσης 100.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση της αγοράς ενός ασθενοφόρου, το οποίο θα παρουσιαστεί αυτή την Πέμπτη στην αποστολή της Σαχτάρ μετά την προπόνηση. Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίσημο δείπνο στο Roazhon για τη συγκέντρωση κι άλλων χρημάτων για την Ουκρανία, η οποία αγωνίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στο έδαφός της.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα