Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μονακό: Ξέσπασμα Χραντέτσκι, «ο καθένας νομίζει ότι την έχει μεγαλύτερη απ' τον άλλον»

Newsroom
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μονακό: Ξέσπασμα Χραντέτσκι, «ο καθένας νομίζει ότι την έχει μεγαλύτερη απ' τον άλλον»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν, Λούκας Χραντέτσκι, ρωτήθηκε για τη μίνι σύρραξη που υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Μονακό (2-3) και φανερά εκνευρισμένος μίλησε για παιδιαρίσματα.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λούκας Χραντέτσκι, έκανε ένα σοβαρό λάθος στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα με την Μονακό, δίνοντας την ευκαιρία στους Μονεγάσκους να πάρουν κεφάλι στο σκορ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Στο 9ο λεπτό, ο Εμπολό πίεσε με ένταση τον Χραντέτσκι και ο τερματοφύλακας των Ασπιρινών έπεσε, στέλνοντας με την άκρη του παπουτσιού του την μπάλα στα δίχτυα του. Οι Γερμανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας φάουλ εις βάρος του γκολκίπερ τους, αλλά το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Ο 33χρονος ρωτήθηκε για την εν λόγω φάση και φανερά εκνευρισμένος απάντησε: «Ρωτήστε τον διαιτητή. Για μένα ήταν ένα ξεκάθαρο φάουλ. Δέχομαι ένα χτύπημα και πέφτω Για μένα αυτό είναι προσβολή». Στη μεικτή ζώνη πρόσθεσε: «Αν το δεις αυτό στο κέντρο, θα το σφυρίξουν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν με τον Χραντέτσκι: «Τι συνέβη μετά τον αγώνα... Η νέα γενιά, ο καθένας νομίζει ότι έχει μεγαλύτερο π%8$!ί από τον άλλον. Δεν το καταλαβαίνω αυτό, είναι όλοι τους παιδιά, όλοι τους παιδιά»!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα