Η UEFA ευχήθηκε στον Ρουί Πατρίτσιο με βίντεο από το... ρεσιτάλ κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Newsroom
Η UEFA ευχήθηκε στον Ρουί Πατρίτσιο με βίντεο από το... ρεσιτάλ κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο Ρουί Πατρίσιο ήταν ο πρωταγωνιστής από το παιχνίδι της Γουλβς με τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League και η UEFA θυμήθηκε το ρεσιτάλ που είχε κάνει με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Ρουί Πατρίτσιο είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και σήμερα (15/02) κλείνει τα 35 χρόνια ζωής.

Ο διεθνής πορτιέρε της Ρόμα έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα ευχών για τα γενέθλιά του και ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και της UEFA, η οποία του ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού του Europa League.

Μαζί με τις ευχές, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θυμήθηκε την εξαιρετική εμφάνιση του Πορτογάλου με τη φανέλα της Γουλβς, το καλοκαίρι του 2020, όταν είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τους «16» της διοργάνωσης.

Μετά το 1-1 στο Φάληρο, ο ελληνικός σύλλογος ηττήθηκε με 1-0 στην Αγγλία και αποκλείστηκε, με κύριο... υπεύθυνο τον Πατρίτσιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα