Ολυμπιακός: Δέχθηκε για 5η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ από το 90' και μετά! (vids)

Ολυμπιακός: Δέχθηκε για 5η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ από το 90' και μετά! (vids)

Newsroom
 Ολυμπιακός: Δέχθηκε για 5η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ από το 90' και μετά! (vids)

bet365

Η Φράιμπουργκ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν γκολ στα «χασομέρια» σε 5ο φετινό τους ευρωπαϊκό ματς, εκ των 11 που έχουν δώσει συνολικά.

Κάποια... κατάρα «κυνηγά» φέτος τον Ολυμπιακό, αφού στη Γερμανία δέχθηκε για 5η φορά φέτος γκολ από το 90' και έπειτα των εκτός συνόρων αναμετρήσεών του και σε συνολικά 11 αγώνες του. Δηλαδή κατά μέσο όρο ουσιαστικά σε έναν στους δύο η εστία του παραβιάστηκε στον έξτρα χρόνο!

αι αυτή τη φορά το τέρμα που σημείωσε ο Κίμλερ σήμανε τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό, αφού κατά ένα παιχνίδι της μοίρας η Ναντ κέρδισε επίσης στα «χασομέρια» (2-1 την Κάραμπαγκ). Αν ένα από τα δύο αυτά τέρματα που επετεύχθησαν στον έξτρα χρόνο δεν είχαν κουνήσει πλεκτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρέμεναν στο κόλπο της 3ης θέσης και του Conference League.

*Η αρχή του... κακού συνέβη στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό ματς, εκείνο του Ισραήλ όταν ισοφαρίστηκε στο 90'+4' από την Μακάμπι Χάιφα με το «απίθανο» γκολ του Αζίζα. Στη ρεβάνς ηττήθηκε 4-0 και δεν συνέχισε στο Champions League.


*Μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League συνέχισε στο Europa και ύστερα από το 1-1 του Φαλήρου κόντρα στη Σλόβαν, πήγε στην Μπρατισλάβα για τη ρεβάνς. Στην κανονική διάρκεια είχε σκορ πρόκρισης, αλλά στο 90'+4' ο Σάπονιτς βρήκε δίχτυα και έστειλε το ζευγάρι στην παράταση.

*Οι Πειραιώτες πέρασαν στα πέναλτι το εμπόδιο της Σλόβαν και στα play offs της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο απέσπασαν 1-1 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Μασούρα. Στο 89':23'' όμως ο Πίττας βρήκε δίχτυα, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν εκ νέου στα πέναλτι.

*Πρεμιέρα των ομίλων έκαναν στη Γαλλία και το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις του ισόπαλο 1-1. Στο 90'+3' όμως ο Γκεσάντ με κεφαλιά χάρισε τη νίκη 2-1 στη Ναντ.


*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και το 1-1 της Γερμανίας όπου ο Κίμλερ ισοφάρισε (1-1) για τη Φράιμπουργκ και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης, σε συνάρτηση με το γκολ της Ναντ στο 90'+4'!

*Για την ιστορία η Καραμπάγκ σκόραρε δις στο Φάληρο από το 80' και μετά, ενώ και η Μακάμπι Χάιφα σημείωσε ένα τέρμα στο φινάλε της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα