Πασχαλάκης: «Σαν να είμαι καιρό στην ομάδα, κάθε ματς σαν... τελικός»

Δημήτρης Τομαράς
Πασχαλάκης: «Σαν να είμαι καιρό στην ομάδα, κάθε ματς σαν... τελικός»

bet365

Ο έμπειρος γκολκίπερ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισήμανε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ για:

Το μηδέν στην εστία του όσο έχει παίξει και τη Φράιμπουργκ: Καλησπέρα και από μένα. Καταρχήν να πω ότι στα προηγούμενά μου ματς δεν δεχθήκαμε γκολ γιατί υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία με όλα τα παιδιά. Για το αυριανό παιχνίδι από την αρχή έχουμε καταλάβει το πόσο σημαντικό ματς είναι. Είναι ένας τελικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς. Όλα τα ματς. Να αντιμετωπίζουμε σαν... τελικούς. Είναι μία ζεστή έδρα με μία ομάδα που παίζει επιθετικά. Έχει να κάνει με το πως θα μπλοκάρουμε εμείς τον αντίπαλο και όχι το πως θα παίξει εκείνος.

Το τι είναι αυτό που βελτίωσε ο Ολυμπιακός: Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε. Αυτό προσπαθεί ο κ. Μίτσελ. Έχει γίνει πολλή δουλειά. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά. Η φιλοσοφία του είναι συγκεκριμένη. Το σημαντικό είναι η ισορροπία στις γραμμές μας. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία.

Το εάν εισπράττει σιγουριά από τους συμπαίκτες του: Το σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου. Τα υπόλοιπα έρχονται σε 2η μοίρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα που και εγώ δεν το περίμενα. Είναι σαν να είμαι καιρό στην ομάδα. Καλούμαστε βήμα βήμα τη φορά. Καλούμαι να βάλω ένα μικρό λιθαράκι. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Όσο μπορώ να βοηθάω εγώ το κάνω στο μέγιστο. Δεν χρειάστηκε να κάνω ουσιώδη πράγματα. Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι μόνο για τις αποκρούσεις.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα