ΓεροΓιοβάισα: Κυρίως πιάτο με Εθνική και Ολυμπιακό

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Κυρίως πιάτο με Εθνική και Ολυμπιακό
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με Eurobasket, Εθνική, Ολυμπιακό και Europa League.

Γεια σας φίλοι μου.

Σήμερα θα το παίξω σε διπλό ταμπλό, αφού έχει το ματς της Εθνικής μας με την Εσθονία, αλλά και τη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για το Εuropa League.

Ξεκίνημα με την Ελλάδα που θα έχει εύκολο έργο στο τελευταίο ματς των ομίλων κόντρα στην συμπαθέστατη Εσθονία που όμως δεν μπόρεσε να πάρει κανένα από τα οριακά ματς στα οποία έπαιξε στο τουρνουά. Έχει μεγάλη διαφορά η ποιότητα των δύο ομάδων και δεν γίνεται να μην στηρίξω την Ελλάδα. Αήττητη είναι, ωραίο μπάσκετ παίζει και έχει τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, τον Γιάννη. Πάμε λοιπόν με τη νίκη της Ελλάδας με -15.5 στο 1.78. Η ομάδα του Ιτούδη ζει και αναπνέει για τα ματς που έρχονται στα νοκ-άουτ.

Φυσικά υπάρχει και η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League κόντρα στη Ναντ. Οι Πειραιώτες στα τελευταία του ματς στη Super League έχουν δείξει μια ομάδα που σκοράρει, όμως πίσω έχει θέματα και δέχεται φάσεις. Η Ναντ θα είναι επικίνδυνη στην έδρα της, όμως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δύσκολα θα κρατήσει το 0 παθητικό. Άρα μία είναι η επιλογή από το συγκεκριμένο ματς και δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.80 και το κρατάμε.

Θα σας αποχαιρετήσω με το ματς της Λάτσιο με τη Φέγενορντ. Οι Ολλανδοί δεν θα κλειστούν ποτέ και για κανένα λόγο και σε καμία έδρα. Θα παίξουν ανοιχτά και εύκολα ή δύσκολα θα βρουν γκολ, κάτι που λογικά θα κάνει και η ομάδα της Ιταλίας με τον μπόμπερ Ιμόμπιλε σε πρώτο πλάνο. Το over 2.5 πληρώνει 1.63 και θα το διαλέξω για να πάμε στην ασφάλεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα