Κάραμπαγκ: Εμφατικό 4-0 και απόλυτο στο πρωτάθλημα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού (vid)

Newsroom
Κάραμπαγκ: Εμφατικό 4-0 και απόλυτο στο πρωτάθλημα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Η Κάραμπαγκ, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, συνέχισε νικηφόρα κι εντυπωσιακά την πορεία της στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, επικρατώντας με 4-0 της Σάμακι.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν παρέμεινε η Κάραμπαγκ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Europa League (6/10, 22:00).

Το σύνολο του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ επιβλήθηκε άνετα με 4-0 της Σάμακι, άλλοτε επονομαζόμενης ως Ίντερ Μπακού), κάνοντας έτσι το τρία-στα-τρία στο νέο πρωτάθλημα (διαφορά γκολ 9-1).

Οι αρκετές αλλαγές από το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν δεν επηρέασαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν προβάδισμα με τον Οβούσου στο 36' και το διπλασίασαν στο 55' με πλασέ του Αντράντε στην αντεπίθεση. Στο 64' ήταν η σειρά του Σεϊντάεβ να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με σουτ σε δεύτερο χρόνο που κόντραρε και σε σώμα, με τον ίδιο παίκτη να γράφει το τελικό 4-0 στο 72'.

Κάραμπαγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ): Γκουγκεσασβίλι, Χουσεΐνοβ, Μαμάντοβ, Μουσταφαζάντα, Καφαρκούλιγιεβ, Ρομαό, Αντράντε, Γιάνκοβιτς, Οβούσου, Κουρμπανλί , Σεϊντάεβ,

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα