Κορμπεράν για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν σκέψεις και θα γίνουν αναλύσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Κορμπεράν για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν σκέψεις και θα γίνουν αναλύσεις»

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές και το ενδεχόμενο αλλαγών στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την πρόκριση των παικτών του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Μετά τον αγώνα μίλησε και για την πιθανότητα προσθηκών. Ο Κάρλος Κορμπεράν επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού για:

Τα όσα έχει ζήσει και εάν είναι τέλος καλά όλα καλά: Όταν κάποιος ετοιμάζεται για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση ξέρει πως θα έχει δυσκολίες. Το σημαντικό όμως είναι πως αύριο θα είμαστε στην κλήρωση του Europa. Σημαντικό για όλους μας. Την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο μας.

Τις δυσκολίες για την πρόκριση: Όλες οι δύσκολες καταστάσεις πάντα σε κάνουν πιο δυνατό. Είναι για να σου βγάζουν έναν χαρακτήρα. Η ομάδα μας έχει δείξει πως διαθέτει χαρακτήρα γιατί έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Έπρεπε να περάσουμε τη διαδικασία των πέναλτι στον προηγούμενο αγωνα. Σήμερα πάλι είχαμε δυσκολίες. Δεχθήκαμε γκολ στο 90'και μείναμε με παίκτη λιγότερο. Δείξαμε πως έχουμε προσωπικότητα. Κυρίως με τη βοήθεια το κόσμου μας τα καταφέραμε.

Την πρόκριση που ήρθε με τον ίδιο τρόπο και το τι πρέπει να αλλάξει για να κρατάει τουλάχιστον τις νίκες: Σίγουρα ήταν δύσκολοι οι δύο αντίπαλοι και προκριθήκαμε με δύσκολο τρόπο. Εάν δούμε στο σύνολο τις ευκαιρίες μας είμαστε η ομάδα που θα έπρεπε να είχε περάσει στην κανονική διάρκεια. Θα το είχαμε κάνει εάν ήμασταν πιο εύστοχοι και πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί.

Το εάν είπε κάτι στους παίκτες του πριν τα πέναλτι: Αυτό που προσπάθησα να τους περάσω ήταν να τους δώσω το θάρρος. Ότι είμαι περήφανος και πως αξίζανε να προκριθούν. Ήμουν περήφανος για το σημείο που είχαμε φτάσει. Είπαμε πως εάν προκριθούμε θα είμαστε όλοι μαζί. Εάν χάσουμε ένα πέναλτι πάλι θα είμαστε όλοι μαζί.

Τις ενδεχόμενες αλλαγές για τη λίστα και τις μεταγραφές: Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση. Δεν την έχω ολοκληρωμένη. Πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους του συλλόγου και να πάρουμε αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις και θα γίνουν αναλύσεις για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα