Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που σκόραρα, δείξαμε κάποια αλλαγή»

Newsroom
Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που σκόραρα, δείξαμε κάποια αλλαγή»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έκρυψε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ματς με την Σλόβαν, τονίζοντας επίσης πως ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια αλλαγή στην εικόνα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς μπήκε ως αλλαγή και με γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας ελπίδες πρόκρισης στους Πειραιώτες. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαροκινός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και που βοήθησα την ομάδα μου. Δείξαμε κάποια αλλαγή, προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε έναν βαθμό που μας αξίζει, ίσως και να μας άξιζε κάτι περισσότερο αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Μαροκινός φορ των ερυθρολεύκων, για να προσθέσει:

Για την δική του βοήθεια στο ματς: «Νομίζω πως όλοι οι αρχηγοί πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους, έχουμε πολλούς νέους παίκτες που κλήθηκαν να παίξουν σερί ματς στα προκριματικά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να παλέψει και ότι αξίζει να βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για τον κόσμο που φώναξε το όνομά του: «Πάντα ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, το έκανε και σήμερα. Είναι πάντα ο 12ος παίκτης, όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παίζουμε στο μάξιμουμ για τον κόσμο, πρέπει να τους δίνουμε χαρές».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα