Ράμσεϊ: Στέρησε το ευρωπαϊκό στην Ρέιντζερς και αυτή τον στέλνει πίσω στη Γιουβέντους

Ράμσεϊ: Στέρησε το ευρωπαϊκό στην Ρέιντζερς και αυτή τον στέλνει πίσω στη Γιουβέντους

bet365

Η Ρέιντζερς, ούτως ή άλλως δεν είχε οψιόν αγοράς του Άαρον Ράμσεϊ, όμως, πλέον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να ψάξει τρόπο να τον πάρει από την Γιουβέντους μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Europa League.

Θα είναι απολύτως λογικό και ο ποδοσφαιριστής να μην επιθυμεί την παραμονή του στη Γλασκώβη ώστε να ξεχάσει τον αρνητικό ρόλο που έπαιξε για τους «διαμαρτυρόμενους» στον τελικό του Europa League, όντας ο μοναδικός που αστόχησε από την άσπρη βούλα, έχοντας μπει επίτηδες στο ματς στο 117'.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Ουαλός χαφ δεν έχει μέλλον στην Ρέιντζερς μετά από αυτό, αφού, ναι μεν δεν υπήρχε οψιόν αγοράς του από την Γιουβέντους όταν έφυγε δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά πλέον, το κλαμπ της Γλασκώβης, δεν θα επιδιώξει να τον κρατήσει...

Ο Ράμσεϊ πιθανότατα δεν θα έχει μέλλον ούτε στο Τορίνο, με τον Αλέγκρι να μην τον υπολογίζει και μάλιστα, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο άλλοτε εντυπωσιακός μέσος της Άρσεναλ είχε μόλις πέντε εμφανίσεις με τους «μπιανκονέρι»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα