Europa League - Conference League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Europa League - Conference League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

bet365

«Κλείδωσε» η τετράδα των ημιτελικών σε Europa και Conference League. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 5 Μαΐου.

Μετά τα προημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκε η φάση των «8» και στις άλλες δύο διοργανώσεις της UEFA. Στο Europa League η Άιντραχτ έκανε την «έκπληξη» της διοργάνωσης υπέταξε τη Μπαρτσελόνα με 3-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε με 3-0 της Λυών στη Γαλλία. Στον έτερο ημιτελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Λειψία μετά το «διπλό» στο Μπέργκαμο θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς, η οποία στην παράταση απέκλεισε τη Μπράγκα.

Για το Conference League η Λέστερ έκανε την ανατροπή μέσα στην έδρα της Αϊντχόφεν κέρδισε με 2-1 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου θα «μονομαχήσει» με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία με την... τέταρτη κέρδισε τη Μπόντο/Γκλιμτ. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε νέα υπέρβαση και έμεινε εκτός από τη Μαρσέιγ, με τους Μασσαλούς να αντιμετωπίζουν στον επόμενο γύρο τη Φέγενορντ. Θυμίζουμε πως οι Ολλανδοί με τη νίκη τους επί της Σλάβια στην Πράγα βοήθησαν την Ελλάδα να «κλειδώσει» τη 15η θέση στην κατάταξη της UEFA.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 5 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League:

  • Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ
  • Λειψία - Ρέιντζερς

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Conference League:

  • Λέστερ - Ρόμα
  • Φέγενορντ - Μαρσέιγ
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα