Γκασπερίνι: «Ο Ολυμπιακός έχει Μανωλά και Σωκράτη, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες»

Κώστας Τόπας
Γκασπερίνι: «Ο Ολυμπιακός έχει Μανωλά και Σωκράτη, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες»

bet365

Ο προπονητής της Αταλάντα Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό, τον οποίο και χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο.

Την Πέμπτη (17/02, 22:00, Cosmote Sport 4K, Live Gazzetta) Αταλάντα και Ολυμπιακός κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο Μπέργκαμο, για τα play off του Europa League.

Ο τεχνικός των «μπεργκαμάσκι», Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τη μάχη με τους «ερυθρόλευκους» κι έδειξε πως είναι αρκετά διαβασμένος σχετικά με την εικόνα των Πειραιωτών.

Ο 64χρονος τεχνικός ξεχώρισε τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο από το ρόστερ του Ολυμπιακού, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο.

«Δεν είναι παιχνίδι Champions League, αλλά είναι μια λαμπερή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το Champions League μας έχει δώσει εμπειρία, αλλά δεν νομίζω πως θέλω να θέσω ως στόχο την κατάκτηση του Europa League, γιατί παίζουν ομάδες με λάμψη. Αύριο θα παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας απέναντι σε μια ομάδα η οποία ηγείται του πρωταθλήματος της. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να κατανοήσουμε το επίπεδο μας, αλλά δεν στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και χάνει σπάνια, έχει τον Μανωλά και τον Σωκράτη, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει άπαντες να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Ζούμε ίσως σε μια “φούσκα”, γιατί δεν μας διακατέχει κανένας αρνητισμός ή πεσσιμισμός. Αν κάποιος από εμάς νιώθει έτσι, θα πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην αλλοιωθεί η ψυχολογία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου.

@Photo credits: Video Screen
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα