«Gazzetta Dello Sport»: Το αφιέρωμα στον Αντρέα Παλομπαρίνι ενόψει του Αταλάντα-Ολυμπιακός

Newsroom
«Gazzetta Dello Sport»: Το αφιέρωμα στον Αντρέα Παλομπαρίνι ενόψει του Αταλάντα-Ολυμπιακός

bet365

Η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» φιλοξένησε συνέντευξη του γνωστού δημοσιογράφου της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος μίλησε για τα χρόνια του ως μεταφραστής στην Ίντερ, αλλά και τη σχέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τον coach Γκασπερίνι.

Η «Gazzetta Dello Sport» κινήθηκε... ελληνικά στα αφιερώματά της ενόψει της επικείμενης κόντρας της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό για τα νοκ-άουτ του Europa League. Κι ανάμεσα στα θέματα που παρουσίασε στο τελευταίο της φύλλο, φιλοξενείται και μια συνέντευξη του, Αντρέα Παλομπαρίνι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορκάστερ της COSMOTE TV μίλησε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τη συνεργασία του με τον άλλοτε προπονητή του στη Τζένοα και νυν τεχνικό των Μπεργκαμάσκι, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ενώ θυμήθηκε και ανέκδοτες ιστορίες από τα χρόνια που θήτευσε ως μεταφραστής στην Ίντερ. Από τον Γρηγόρη Γεωργάτο που υπήρξε παίκτης της ομάδας τη διετία 1999-2001, μέχρι την πιο ξεχωριστή, όταν σε μια διακοπή για τις εθνικές ομάδες είχε συμμετάσχει στις προπονήσεις των Νερατζούρι και το μαρκάρισμά του είχε αναλάβει ο Λοράν Μπλαν!

Μάλιστα, το ιταλικό Μεσο δεν σταμάτησε εκεί και παρουσίασε αφιέρωμα και για τον Λάμπρο Χούτο, τον μοναδικό Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Αταλάντα.

Παλομπαρίνι - Σωκράτης
Το αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport για τον Αντρέα Παλομπαρίνι
Το αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport για τον Λάμπρο Χούτο
Το αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport για τον Λάμπρο Χούτο

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα